Menu
Andere leuke tips

Iemand verrassen? Boek een tour bij Breakout Bandits

Deze week werd mijn vader 60. Zo’n mooie mijlpaal vraagt natuurlijk om een speciale verrassing. Er stond al een mini surprise party voor hem gepland. Maar toen kreeg ik vlak daarvoor ineens een berichtje van Breakout Bandits: of ik iemand wilde verrassen met hun verjaardagstour. Dat noem ik nog eens goeie timing. Ik had contact met eigenaar Wouter en samen stippelden we een leuke tour uit. Lees verder, dan vertel ik je er alles over.

Wat is Breakout Bandits?

Breakout Bandits is een evenementenbureau dat zich richt op het organiseren van verrassingen. Zo organiseren ze bijvoorbeeld surprise roadtrips, leuke teamuitjes waarbij je de strijd met elkaar aangaat om een locatie op te sporen, en dus ook verrassingstours voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Voor elke verrassing maak je gebruik van een GPS-app om je eindpunt te vinden.

Zo werkt het

Wil je iemand verrassen met een tour van Breakout Bandits, dan vul je op de website een formulier in. Hierin geef je aan wanneer de tour moet plaatsvinden, wat voor tour je wilt, hoe lang het mag duren, wat het mag kosten, met welk vervoersmiddel je wilt en nog een aantal andere vragen. Op basis daarvan stuurt Breakout Bandits je een mail met wat aanvullende vragen en informatie, zodat Wouter voor je aan de slag kan.

Je kan de tour helemaal invullen zoals je dat zelf wilt. Laat Wouter een gave route uitstippelen, of geef zelf door waar je allemaal naartoe wilt. Voor mijn vader heb ik bijvoorbeeld de huizen van vrienden en familie doorgegeven als tussenstops, zodat we hier konden gaan borrelen (uiteraard in overleg). Wouter bouwt vervolgens de route in de GPS-app en op het afgesproken moment ga je van start. Zo simpel is het!

Onderweg kan je trouwens ook allerlei extra’s terug laten komen. Bijvoorbeeld een quiz met leuke vragen, een opdracht met tijdsslot, of (mijn favoriet): video’s. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld de vrienden en familie van mijn vader allemaal video’s laten maken die hij onderweg te zien kreeg. Zo leuk!

Verrassing!

Op 1 maart was mijn vader echt jarig. Ik heb hem toen een kaart gegeven met daarop de boodschap dat hij a.s. zaterdag om 14:00 uur klaar moest staan met een opgeladen telefoon en zijn wandelschoenen. Gewapend met de app gingen we samen op missie: de locatie van zijn verjaardagsfeestje achterhalen. Een super leuke, op maat gemaakte GPS-tour vol verrassingen. Taart en bitterballen eten bij vrienden, felicitatievideo’s van familie uit Canada, quizjes, en als kers op de taart een etentje op de eindlocatie. Hij was helemaal verrast!

Van verjaardag tot huwelijksaanzoek

Ik verraste mijn vader voor zijn verjaardag, maar je kan dit natuurlijk voor allerlei gelegenheden doen. Hoe romantisch is het bijvoorbeeld om een roadtrip langs ‘jullie’ plekjes te maken en te eindigen met een huwelijksaanzoek? Of een tour langs gekke plekken voor een vrijgezellenfeest? Wouter, het creatieve brein achter Breakout Bandits denkt graag met je mee.

Wat kost een Breakout Bandits verrassing?

De prijs voor een verrassingstour van Breakout Bandits gaat op aanvraag. Dit is namelijk helemaal afhankelijk van je wensen en de duur van de tour. Maar ik kan je wel verzekeren: Wouter is een creatief meesterbrein, dus het is sowieso je geld 100% waard. Check dus zeker even de website voor meer info en mogelijkheden!

Meer leuke tips?

Wil je meer leuke tips voor uitjes, activiteiten en (food)hotspots? Volg me dan op Instagram. Hier deel ik elke week een nieuwe tip. Want het leven is te kort om op de bank te hangen!