Menu

Over mij

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Suzanne, ik ben 28 jaar en samen met mijn vriend René en onze hond Freddie woon ik in het Westland. Ik ben gek op kaas, wijn, cola light én op leuke dingen doen en ontdekken. Alleen dat laatste schoot er door onze drukke agenda’s heel vaak bij in. Daarom heb ik heb mezelf in 2020 een doel gesteld: elke week minstens 1 keer iets leuks doen. Dat kan van alles zijn, van danslessen volgen met René, tot een VR game met mijn vriendinnen.

‘Hoe kom je aan die ideeën? Ik kom meestal niet verder dan de bioscoop’ hoor ik regelmatig om me heen. Tja, goeie vraag, want daar liep ik zelf ook tegenaan. Op Google waren wel wat ideeën te vinden, maar ik vond het allemaal vrij afgezaagd en voor de hand liggend. Daarom ben ik zelf een lijstje gaan maken met leuke dingen die ik echt nog eens wil doen. En zo heb ik inmiddels al heel veel leuke nieuwe dingen ontdekt.

Dat bracht me op een idee: ik ga erover bloggen. Want er zijn vast veel meer mensen die op zoek zijn naar inspiratie. En zo is Bye Bye Bankhangen dus ontstaan. Mijn persoonlijke blog waarop ik over de leukste uitjes en activiteiten schrijf. Ook heb ik een Instagram pagina, waar ik elke week een tip deel. Mijn doel? Ook jou van die bank af krijgen. Want het leven is te kort om op de bank te hangen!

Liefs,
Suzanne