Menu
Andere leuke tips

Plan jouw verrassingsdate met Floor Verrast

René en ik vinden het allebei onwijs leuk om elkaar te verrassen. Al geef ik toe: René doet het vaker dan ik. Toen we nog niet zo lang samen waren, stond hij een keer met de auto voor de deur bij mijn werk om spontaan op verrassingsdate te gaan. Super leuk, toch?! Maar het is misschien wel nóg leuker om allebei verrast te worden. Alleen, hoe doe je dat…? Nou, dat is dus helemaal niet zo moeilijk: dan schakel je gewoon Floor Verrast in om een verrassingsdate op maat te maken!

Wat is Floor Verrast?

Floor Verrast is het bedrijf van Marloes Floor. Bijna 2,5 jaar geleden besloot ze de stap te zetten om fulltime aan de slag te gaan met dat wat ze het allerleukste vindt om te doen: mensen verrassen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren (oftewel mensen zoals jij en ik) stelt ze verrassingsuitjes, -dates of zelfs hele verrassingsweekenden samen, helemaal op maat.

Hoe werkt dat dan?

Dat zal ik je uitleggen. Floor Verrast biedt verschillende arrangementen* aan:

Op de website kies je voor welk arrangement je wilt gaan. Daarna kom je bij een digitale vragenlijst terecht. Hier vul je onder andere in voor hoeveel mensen je een verrassing wilt, wat jullie hobby’s en interesses zijn, hoe oud jullie zijn en wanneer je verrast wilt worden. Ook krijg je de vraag of je allergieën hebt, wat het doel van de verrassing is en waar jullie echt niet blij van worden. Alles ingevuld? Dan bevestig je je boeking en gaat Marloes aan de slag om voor jullie een verrassing samen te stellen. Elke verrassing is dus echt maatwerk!

* Floor Verrast kan ook een pubquiz of een zakelijke verrassing voor je samenstellen. Check daarvoor even de website.

Onze verrassingsdate

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Marloes met de vraag of ik een keer een verrassing voor thuis wilde uitproberen. Zoals ik al schreef, ben ik gek op verrassingen, dus ik was gelijk enthousiast. Op de website vulde ik het formulier in. Ik liet onder andere weten dat we heel erg houden van eten en drinken, spelletjes doen en lekker kletsen. En dat je ons niet zo vrolijk maakt met knutselen of bouwpakketten.

Afgelopen zondag was het zo ver. Een paar dagen van tevoren mailde Marloes me wanneer alles geleverd zou worden. De postbezorger stond inderdaad netjes een dag van tevoren met 3 pakketten op de stoep, die ik pas open mocht maken op de afgesproken datum. Heel lastig voor een nieuwsgierig iemand als ik, maar ik heb me weten te beheersen 😉

Zondagmiddag was het eindelijk zo ver en mochten we de eindelijk de eerste doos open maken. De inhoud: 6 genummerde enveloppen, een cadeautje en nog een doos. In elke envelop zitten instructies: maak pakketje 2 open, ga naar de volgende envelop, open het cadeautje, enzovoort. Zo laat je je een paar uur lang keer op keer verrassen.

Wat vonden we ervan?

Ik ga niet precies vertellen wat we allemaal gedaan hebben tijdens onze verrassingsdate, maar ik kan je wel vertellen dat Marloes écht een verrassing op maat heeft gemaakt. Eten, drinken, kletsen en spelletjes doen: het kwam er allemaal in terug. In de video hieronder geef ik je een kleine sneak peek.

Wij vonden het echt een aanrader! Het zat perfect in elkaar en we hebben een onwijs leuke middag gehad. Ik kan me voorstellen dat wij niet het makkelijkste stel zijn om een originele verrassing voor samen te stellen (we hebben al heel veel leuke dingen gedaan), maar het is Marloes 100% gelukt. Dus mocht je samen een keer iets speciaals te vieren hebben, of wil je van je doodgewone weekend één groot feest maken? Boek dan zeker een verrassingsdate bij Floor Verrast. Je gaat er geen spijt van krijgen!

Geen reacties

    Laat jouw reactie achter