Menu
Andere leuke tips

Cadeautip voor de feestdagen: Het bucket list boek voor koppels

De feestdagen staan voor de deur! Zelf ben ik gek op de decembermaand. De gezellige kerstmuziek, het lekkere eten en het samen zijn, het kan mij niet lang genoeg duren. Toch is er ook 1 ding wat ik minder leuk vind aan de feestdagen: de inkopen doen. En dan bedoel ik met name het inkopen van de cadeautjes. Want ja, wat ga ik René dit jaar weer geven…? Ik blijf het altijd lastig vinden. Heb jij hier ook last van? Ik deel een leuke cadeautip met je!

Het bucket list boek voor koppels

Met de familie doen wij nooit uitgebreid aan Sinterklaas of kerst, maar mijn moeder en oma kunnen het meestal niet laten om toch voor iedereen iets leuks te kopen. Dat hoeven helemaal geen grote cadeaus te zijn; het gaat vooral om het gebaar en om de gezelligheid van cadeautjes onder de boom. Twee jaar geleden kregen René en ik van mijn ouders een heel leuk cadeautje: ‘Het bucket list boek voor koppels’.

In dit boek staan 250 opdrachten om samen met jouw vriend(in), man of vrouw uit te voeren. Dat kan iets geks zijn als ‘poets elkaars tanden’, iets grappigs als ‘zing een serenade onder een balkon’, of iets serieus als ‘kies samen (alvast) een babynaam uit’. Ook staan er leuke ideeën in voor uitjes en activiteiten, zoals een boswandeling maken, paardrijden op het strand of slapen in een boomhut. En elke keer als je een opdracht hebt uitgevoerd, dan kun je dit afvinken.

Cadeautip voor elk stel

Volgens mij is dit een super leuke cadeautip voor elk stel, of je nou al jaren een stel bent, of dat je elkaar past net kent. Door sommige opdrachtjes leer je elkaar een beetje beter kennen en andere opdrachtjes zorgen vooral voor een hoop lol samen. En wat het ook zo leuk maakt, is dat het echt iets van jullie samen is. Je kunt in het boek allerlei foto’s plakken en persoonlijke dingetjes toevoegen. Dat maakt het ook een heel leuk boek om te bewaren en over een paar jaar samen nog eens terug te kijken. Dus zoek jij nog een cadeautje voor in de zak of onder de boom? Dan is dit wat mij betreft echt een leuke tip.

Meer leuke tips?

Wil je meer leuke tips voor uitjes, activiteiten en (food)hotspots? Volg me dan op Instagram. Hier deel ik elke week een nieuwe tip. Want het leven is te kort om op de bank te hangen!

Dit artikel bevat affiliate link naar bol.com. Als jij via deze link iets koopt, dan ontvang ik van bol.com een klein bedrag. Wees gerust: dat heeft geen invloed op mijn mening – ik vind dit echt een onwijs leuk boek 🙂

1 reactie

Laat jouw reactie achter